Links

Hieronder vind je wat relevante en wellicht handige links.

Euro Planit

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Dan ben je bij Euro Planit aan het juiste adres. We zijn sinds 15 jaar specialist in voornamelijk vacatures in de Achterhoek, Twente en Drenthe. We hebben een groot bedrijvennetwerk in o.a. de metaal, productie, logistiek en WTB.

Werken in de techniek?

Op zoek naar vacatures in de metaalbewerking? Dan ben je bij Euro Planit aan het juiste adres! Bij ons vind je uitdagende vacatures metaal voor kanters, lassers, draaiers, freezers in de omgeving van Apeldoorn, Hengelo, Hoogeveen en Vorden. Je kan aan de slag bij bekende bedrijven in de metaalbewerking. Er zijn zat mogelijkheden, zo bieden wij bijvoorbeeld opleidingen, loopbaanontwikkelingen en kans op een vaste baan! 

Werken in de ICT?

Er zijn volop kansen in de ict sector. Via Euro Planit vind je een breed aanbod aan ict vacatures. Wil jij een stap maken in jouw carriere, dan ben je bij Euro Planit aan het juiste adres. We hebben doorlopend ict vacatures voor programmeurs, it consultants, systeembeheeders en applicatiebeheerders. Euro Planit verzorgt de werving en selectie voor vele ict bedrijven in regio Zutphen, Apeldoorn, Hengelo en Hoogeveen. Zit jouw ideale baan er niet bij? We gaan graag met jou in gesprek en pro-actief op zoek naar jouw volgende baan!

Werken in de logistiek?

Graag aan het werk in de transportsector en op zoek naar vacatures logistiek? Euro Planit heeft tijdelijke en vaste transport vacatures in de Achterhoek, Twente en Drenthe. We kennen veel bedrijven in de logistieke sector en bieden banen op allerlei niveau's. Zo kun je aan de slag als magazijnmedewerker of logistiek planner. Behalve een leuke baan in de transport ben je ook verzekerd van goede arbeidsvoorwaarden en loopbaanbegeleiding als je via Euro Planit aan de slag gaat.

Werken als Programmeur PLC?

Een CNC Frezer maakt zelfstandig producten of productonderdelen van metalen. Een CNC Frezer brengt sleuven, groeven, randen etc. aan in metaal met behulp van een frees. Klik op de link om alle CNC frezer vacatures te bekijken. Er zijn zat uitdagende vacatures CNC frezer voor je beschikbaar!

Werken bij Gieterij Doesburg?

Gieterij Doesburg, opgericht in 1896, verwerkt en vervaardigt onder andere modulair en zwarte temper ijzer in componenten en eindproducten voor de automotive industrie. Door de jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van gietijzer producten en onderdelen is Gieterij Doesburg in staat om efficiënte en geavanceerde oplossingen aan te dragen voor vrijwel ieder vraagstuk.

Werken als Engineer?

Ben jij een echte engineer en ben je op zoek naar uitdagende vacatures voor aansprekende opdrachtgevers? Dan gaan we graag een kennismakingsgesprek met je aan om onze uitgebreide carrièremogelijkheden te bespreken! Bekijk alle vacatures Engineer

Werken als Operator?

Op zoek naar Operator vacatures? In fabrieken in de procesindustrie en de maakindustrie worden allerlei producten gemaakt. Van bier tot auto's, van kleding tot olie en van tafels tot chemische stoffen. Veel van die productieprocessen verlopen automatisch en worden vanuit een regelkamer bestuurd. Maar er is ook apparatuur die door operators continu wordt bewaakt. Als er iets misgaat, dan grijpt de operator in. De operator is een belangrijke schakel in het productieproces. 

Vacatures installatietechniek

Graag werken in de installatietechniek? Wij zoeken doorlopend service engineers, installateurs en monteurs voor bedrijven in de Achterhoek en Twente. Via Euro Planit kun je aan de slag voor bekende bedrijven, groot én klein. Ben jij klaar voor een nieuwe stap? Bekijk onze installatietechniek vacatures en solliciteer direct!

Werken in de werktuigbouw?

Heb jij werkervaring als monteur in de werktuigbouwkunde of kom je net van school? Dan vind je via Euro Planit een uitgebreid aanbod monteur wtb vacatures. Je kan direct online solliciteren. Zit jouw monteur werktuigbouwkunde vacature er niet bij? Neem dan contact met ons op. We gaan graag voor je aan de slag.

Werken bij Ullamo in Ulft?

Ulamo is op zoek naar gemotiveerde mensen om het team in de logistiek, magazijn, metaal, productie en techniek te versterken. Bekijk de overzicht met actuele vacatures!

Werken bij Gunnebo in Doetinchem?

Aan het werk in Doetinchem? Wij zijn  op zoek naar gemotiveerde mensen om ons team in de Metaal, Logistiek, Productie en Techniek te versterken.

Werken bij Nijland in Goor?

Nijland is uw partner op het gebied van hoogstaande kwalitatieve voedselproducten. Zij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die willen werken in de retail, groothandel en foodservice.

 

Overig

http://techniek.uwpagina.nl/

Vacatures via e-mail

Als eerste op de hoogte van de nieuwste CNC-frezer vacatures? Meld je aan voor de gratis vacature alert.